Misiune imposibilă. Simona Halep a pierdut finala cu Serena Williams

Americanca Serena Williams a învins-o aseară pe românca Simona Halep în finala turneului de la Cincinnati, câștigând al 69-lea trofeu din carieră.

Liderul mondial s-a impus cu 6-3, 7-6 (5), după un meci aprig, care a durat o oră și 38 de minute.

Serena Williams a servit extraordinar pe toată durata meciului, reușind as după as. Simona Halep a început mai bine meciul, a condus cu 3-1, însă n-a făcut față bombardamentului americancei.

În manșa secundă, Simona a rezistat splendid, a ajuns în tie-break, însă tot super-jucătoarea în vârstă de 33 de ani a avut câștig de cauză. La ultima minge a partidei, românca a încercat o scurtă de efect, care însă s-a oprit în fileu.

Simona Halep (23 de ani) a încheiat partida cu zâmbetul pe buze, recunoscând superioritatea adversarei. Chiar și așa, sportiva din România a urcat pe locul 2 în lume și va încasa 240.500 de dolari.

”Mulțumesc Simonei pentru această partidă. E o sportivă extraordinară. Mă bucur că am avut parte de un asemenea meci”, a spus campioana de la Cincinnati.

Simona Halep, care pierdut două finale în două săptămâni, la Toronto retrăgându-se în setul decisiv din cauza unor probleme medicale, a anunțat că nu va participa la turneul de la New Haven, ultimul înainte de US Open.

„Îmi pare foarte rău că trebuie să mă retrag de la New Haven. Iubesc acest turneu și am amintiri minunate. Am câștigat titlul acolo. Am avut două săptămâni dificile și mă resimt, am dureri la piciorul stâng și, din păcate, nu pot să mă forțez să joc atât de aproape de US Open”, a spus Simona pentru wtatennis.com.

Românca va reveni pe teren la turneul de Grand Slam de la New York, ultimul al anului, unde își poate asigura prezența la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Reduceri eMAG la tablete. Cele mai bune oferte de azi
Cele mai bune oferte la laptopuri cu preț mediu de la eMag
Reduceri eMAG la televizoare. Cele mai bune oferte
Locuri de muncă în străinătate pentru pasionații de gătit. Se caută femei, bărbați, cupluri