Ministrul Apărării din Rusia nu a mai fost văzut de două săptămâni

serghei șoigu
Foto: Mil.ru / Wikipedia

Serghei Șoigu, ministrul Apărării din Rusia, nu a mai fost văzut în public de două săptămâni, relatează publicația britanică „The Times”.

Unele voci susțin că ministrul Apărării, care are 66 de ani, are probleme cu inima.

Serghei Șoigu a fost văzut ultima dată pe 11 martie, când a avut o întâlnire cu ministrul Apărării din Turcia, Hulusi Akar.

Tot atunci el a vizitat un spital militar din Moscova pentru a-i decora pe soldații răniți în războiul din Ucraina.

Pe de altă parte, și generalul Valeri Gerasimov, șeful statului major din Rusia, a fost văzut pentru ultima dată în aceeași zi de 11 martie.

Televiziunea de stat din Rusia a anunțat că pe 18 martie Șoigu a mers din nou în spital pentru a-i vizita pe soldații răniți în război, însă imaginile prezentate de postul de televiziune erau vechi de o săptămână, mai notează „The Times”.

Potrivit sursei citate, este extrem de neobișnuit ca ministrul Apărării să nu mai fie văzut în public o perioadă atât de lungă de timp.

Sursa: Mil.ru / Wikipedia.org

Vă recomandăm și:

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.