Marian Oprișan își vinde o mașină pe OLX

Sursa foto: Realitateadevrancea.net
Sursa foto: Realitateadevrancea.net

Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, și-a scos singura mașină pe care o are pe numele său și trecută în declarația de avere, la vânzare pe un site de profil, potrivit realitateadevrancea.net.

Acesta cere 21.000 de euro, iar intermediarul vânzării mașinii este șoferul său. „Vând Audi A8 „ediție limitată”, motor 6.0 l w12, full options (xenon, piele, scaune electrice cu masaj, alcantara, trapa fotovoltaică, sistem audio BOSE, climatizare față- spate etc.). Mașină pentru pretențioși, în stare ireproșabilă cu istoric în reprezentanță! Mai multe detalii la telefon”, se arată în anunțul postat pe un site de vânzări auto, scrie Ziarul de Vrancea.

Marian Oprișan a fost demis în octombrie 2020 de la șefia PSD Vrancea, după ce a pierdut, surprinzător, alegerile locale pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea, funcție pe care o deținea de 20 de ani.

Apoi, s-a pus în fruntea listei de candidați ai PSD pentru Senat, însă a fost restras de președintele partidului, Marcel Ciolacu.

La sfârșitului lunii octombrie a anului trecut, Oprișan a fost votat vicepreședinte al CJ Vrancea. Oprișan a ieșit învingător în fața contracandidatului său, Mihăiță Lepădatu, susținut de PNL-USR-PLUS. Al doilea vicepreședinte al Consiliului Județean a fost desemnat Ionel Cel Mare, din partea ALDE.

USR Vrancea a acuzat PNL de un posibil blat, spunând că două voturi l-au ajutat pe Oprișan să devină vicepreședinte: de la ALDE sau PNL și cere PNL să anunțe cum au votat consilierii partidului.

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.