„Marian este un om uman!” Vanghelie s-a împrietenit cu un „dușman” după gratii

Marian Vanghelie FOTO: Ionuț Fantaziu/Greatnews.ro

Iubita lui Marian Vanghelie, Oana Mizil, care este însărcinată cu primarul suspendat al Sectorului 5, a declarat că acesta s-a împrietenit după gratii cu Horia Georgescu, fostul șef al Agenției Naționale de Integritate.

„Marian este un om cu principii foarte serioase, cum demnitate multă, cu umanitate multă în continuare. De altfel, acolo s-a întâlnit cu colegi care pur şi simplu ne-au făcut rău, şi mă refer la domnul de la ANI (n.r. Horia Georgescu). Pe nedrept. Dar acolo s-au împreietenit şi, v-am spus, Marian este un om uman, este cald, are un suflet foarte bun. Eu sper să se schimbe mai bine, să vină mai aproape de familie, să nu mai stea departe de noi aşa mult.

Sper să se schimbe pentru familie, ca să stea mai mult alături de familie şi să petreacă mai mult timp, pentru că Marian lucra foarte mult, venea nopţile acasă târziu de la Primărie, iar eu sper ca în momentul ăsta să ştie să stea mai mult cu fetiţa, cu băiatul lui cel mare, cu mine”, a declarat Oana Mizil, potrivit stiripesurse.ro.

Oana Mizil a mai spus că așteaptă ca Marian Vanghelie să se întoarcă cât mai repede acasă, „să-și construiască apărarea, să-și dovedească nevinovăția”.

„Sunt aproape 107 zile, cred că e timpul să vină acasă. Eu cred că se încalcă nişte principii şi nişte drepturi, dreptul la apărare, de acolo nu poate să se apere, îl apără avocaţii, îl apăr eu cât pot de mult, dreptul la cât să vorbească, vorbeşte o dată pe zi la telefon, ori cu mine, ori cu avocaţii, deci el nu are cum să-şi construiască apărarea, să-şi dovedească nevoinovăţia.

Se încalcă dreptul la libertate, pentru că, până la urmă, el este în momentul ăsta sub prezumţia de nevinovăţie, până când se judecă şi atunci se va afla dacă este sau nu vinovat şi va fi condamnat sau nu. Se mai încalcă multe alte drepturi, drepturile cetăţeneşti până la urmă”, a mai spus Oana Mizil.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews: