Mama lui Vlad Pascu a fost reținută de procurorii DIICOT

Vlad Pascu
Vlad Pascu. Foto: Instagram

Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, a fost luată la audieri de procurorii DIICOT, iar apoi a ajuns în arestul Poliției, după ce oamenii legii au decis să o rețină pentru 24 de ore.

La DIICOT a ajuns la audieri și tatăl lui Vlad Pascu, Mihai Pascu. La finalul audierilor, în timp ce era pe motoscuter, înconjurat de numeroși jurnaliști, i-a bruscat pe câțiva pentru a-și face loc.

Poliția a anunțat că Mihai Pascu este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului: „În cauză cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, urmând a fi sesizată unitatea de parchet competentă.

Precizăm faptul că bărbatul a fost testat în vederea stabilirii consumului de alcool, ori de substanțe interzise, ambele rezultate fiind negative.”

De asemenea, procurorii i-au reținut pentru 24 de ore pe Duma Tudor, zis „Maru”, în vârstă de 19 ani, și pe frații Constantin Ștefan Ciprian și Constantin Costin Antonio, de la care Vlad Pascu s-ar fi aprovizionat cu droguri.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.