Mai usor decat ai crede! Cum obtii fisa medicala pentru permis auto in Bucuresti?

fisa medicala permis auto Bucuresti

Conducerea unui autoturism pe drumurile publice implica multe responsabilitati si este normal sa nu te bucuri de acest drept decat dupa ce esti testat in mod corespunzator. Prevederile legislative sunt cat se poate de clare, din acest punct de vedere.

Pentru a deveni sofer, trebuie sa dovedesti atat ca stapanesti in mod temeinic regulile de circulatie si cunosti modul efectiv de a conduce o masina, cat si ca esti apt din punct de vedere medical. Abia dupa aceea poti intra in posesia actului care iti permite sa urci la volan.

Probabil ca ai auzit unele povesti neplacute despre greutatea cu care se obtine fisa medicala permis auto Bucuresti. Se spune ca e nevoie de timp si de mai multe deplasari, precum si de gestionarea unui mare numar de acte.

Nu este insa cazul sa iti faci griji din acest punct de vedere! Daca mergi la o clinica acreditata, totul se va petrece rapid, cu promptitudine si fara niciun fel de probleme.

Asa stau lucrurile pentru cei care isi fac o programare pentru a obtine fisa medicala de permis auto in Bucuresti la Clinica Medicala Standard Med. Aceasta este situata pe Bulevardul Carol I, nr. 45, apartament 5, la parter. Programarea se poate realiza prin doua metode: fie telefonic, prin apel la numerele 0722.435.435 sau 0314.053.950, fie prin trimiterea unui email la adresa programari@fisamedicala.info.

Obtinerea rapida a documentului necesar este garantata de mai multi factori. Medicii de toate specializarile se afla in acelasi timp in clinica, deci nu sunt necesare mai multe drumuri si nici nu e nevoie ca pacientii sa piarda timpul asteptandu-i. In plus, sunt completate cu rapiditate toate documentele premergatoare si finale necesare pentru obtinerea carnetului de sofer.

Cum obtii fisa medicala pentru permis auto in Bucuresti, la o clinica acreditata?

Atunci cand te prezinti la clinica, trebuie sa te asiguri ca ai asupra ta urmatoarele documente:

• cartea de identitate sau buletinul;

• fisa de scolarizare pentru obtinerea permisului;

• o adeverinta emisa de medicul de familie, din care sa rezulte daca figurezi sau nu in evidenta acestuia ca suferind de boli cronice;

• in cazul in care esti suferind de diabet de tip 1, trebuie sa ai asupra ta si o scrisoare medicala de la un medic diabetolog. Acest document trebuie sa contina informatii despre diagnostic, despre tratamentul pe care il urmezi si, mai ales, recomandarea daca esti sau nu apt sa conduci un vehicul pe drumurile publice;  

In plus, daca esti purtator de ochelari de vedere, trebui sa ii ai si pe acestia asupra ta, atunci cand te prezinti la controlul oftalmologic.

Apoi, pentru a primi fisa medicala pentru permis auto in Bucuresti, esti supus examinarii unor medici de mai multe specializari, dupa cum urmeaza: Medicina interna, Oftalmologie, Ortopedie/Chirurgie, Neurologie si Psihiatrie.

Examinarile sunt efectuate cu maxima responsabilitate, pentru a depista eventuale tulburari grave, precum dependenta de alcool sau de alte substante daunatoare, epilepsie, retard mintal sau afectiuni grave ale vederii, auzului sau locomotiei. Daca totul este in ordine, vei primi actul necesar cat se poate de repede.

La Standard Med, obtii fisa medicala permis auto Bucuresti cu maxima promptitudine, fara a pierde timpul! Apoi, vei putea sa urci la volan avand constiinta faptului ca esti sanatos si apt sa conduci!