Ludovic Orban vrea să-l urmeze pe Klaus Iohannis la Cotroceni

FOTO: Gov.ro
FOTO: Gov.ro

Liderul PNL, Ludovic Orban, care și-a anunțat intenția de a candida pentru un nou mandat de președinte în fruntea liberalilor, a spus că ia foarte în serios și o posibilă candidatură la președinția României. Acesta a spus că va face analize serioase, pentru ca alegerile să fie câștigate de cel mai bun candidat.

„E prematur, cum a spus colegul meu Florin Cîţu, să vă dau un răspuns. Sunt conştient de faptul că, odată înscris în lupta pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, odată cu acest mandat, trebuie să iau în calcul şi candidatura la Preşedinția României, pentru că preşedintele Partidului Naţional Liberal va trebui să intre în lupta pentru alegerile prezidenţiale din 2024.

Sigur, pe de altă parte, sunt un om care am în vedere toate alternativele, în politică e bine să ai o gândire strategică”, a declarat Orban la Kanal D.

Actualul președinte al PNL și șef al Camerei Deputaților a spus că are în vedere toate alternativele posibile și va studia foarte bine situația și va acționa prin decizii potrivite pentru obiectivul de a câștiga alegerile prezidențiale cel mai bun candidat.

„Răspunsul este că ştiu că odată cu candidatura la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal trebuie să iau foarte în serios şi candidatura la preşedinţia României”, a explicat Ludovic Orban, la Kanal D.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.