Loteria bonurilor fiscale. Care sunt bonurile fiscale câștigătoare

Loteria bonurilor fiscale iunie. Foto: MyName via Wikimedia Commons
Loteria bonurilor fiscale iunie. Foto: MyName via Wikimedia Commons

Astăzi a avut loc prima extragere pentru loteria bonurilor fiscale, în cadrul căreia statul oferă premii totale în valoare de un milion de lei.

La prima extragere pentru loteria bonurilor fiscale numerele extrase au fost următoarele:

Ziua – 7
Luna – 2
Suma – 006

Prin urmare, orice persoană care are un bon fiscal emis pe 7 februarie, cu o valoare totală cuprinsă între 6 lei și 6,99 lei, poate revendica un premiu de la Ministerul de Finanțe, relatează stirileprotv.ro. Premiile totale se ridică la valoarea de un milion de lei. Banii vor fi împărțiți în mod egal între câștigători.

Prima extragere pentru loteria bonurilor fiscale a avut loc astăzi, la ora 11.30, în studioul de televiziune al Loteriei Române și a fost transmisă în direct de TVR.

La extragerea de astăzi au fost luate în calcul bonurile fiscale emise în perioada 2 februarie – 28 martie.

Câștigătorii își pot revendica premiul în maximum 30 de zile (până la data de 13 mai a.c.), la sediul ANAF din orașul, respectiv sectorul, în care își au domiciliul. Pentru a încasa premiul, câștigătorii trebuie să aducă bonul fiscal în original, o copie a actului de identitate și o cerere. Formularul cererii poate fi obţinut gratuit de la administraţia fiscală la care se depune bonul fiscal sau poate fi descărcat de pe site-ul www.mfinante.ro.

În viitor, loteria bonurilor fiscale va avea loc lunar. Extragerile se vor face în prima duminică de după data de 15 a fiecărei luni; se vor lua în calcul bonurile fiscale emise în luna anterioara.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Cele 24 de locuri „magice” din cea mai mare cetate a României
Care sunt țările unde femeile stau cot la cot cu bărbații pe bancnote
Test de inteligență. O problemă de logică cu ouă de Paşte

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.