Loteria bonurilor fiscale. Care sunt bonurile câștigătoare

Loteria bonurilor fiscale iunie. Foto: MyName via Wikimedia Commons
Loteria bonurilor fiscale iunie. Foto: MyName via Wikimedia Commons

Bonurile de 135 de lei, din 23 mai, sunt cele câștigătoare în cadrul rundei a doua a loteriei bonurilor fiscale, informează digi24.ro.

La extragerea de ieri au participat chitanţele emise în perioada 29 martie-31 mai. Premiul pus în joc este şi acum de 1 milion de lei.

Spre deosebire de ediția întâi a loteriei bonurilor fiscale, dacă numărul bonurilor fiscale de 135 de lei din data de 23 mai este mai mare de 100, toate bonurile intră într-o a doua extragere.

Astfel, cei care au bonurile pentru cumpărături de 135 de lei făcute pe 23 mai trebuie să depună chitanţele în original la direcţia fiscală de care aparţin în următoarele 30 de zile. De asemenea, dosarul trebuie să conţină şi o copie a actului de identitate, alături de o cerere disponibilă pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Oamenii vor primi un număr de înregistrare cu care vor participa la o a doua extragere care va avea loc în cazul în care vor fi depuse mai mult de 100 de bonuri.

Pe baza numerelor de înregistrare vor fi extrași 100 de persoane care vor încasa câte 10.000 de lei fiecare, împărțind așadar premiul de 1 milion de lei pus la bătaie.

Câştigătorilor li se va reţine şi un impozit de 1% din sumă, adică 100 de lei.

Scopul declarat al jocului este de a-i încuraja pe români să ceară bonul la cumpărături, pentru reducerea evaziunii fiscale, mai notează digi24.ro. Prima extragere a avut loc în a doua zi de Paşte, când 18.200 de persoane au avut bonuri câştigătoare, iar premiul a devenit astfel simbolic: mai puţin de 55 de lei.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

La volan prin Europa. Cele mai atractive oferte de muncă pentru șoferi
Joburi în Palm Beach, America. Peste 1.500 de euro salariul pentru a lucra într-un loc de vis
Reduceri eMAG la televizoare. Prețuri mai mici și cu 50%

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.