Loteria bonurilor fiscale. Când vom afla valoarea și data bonurilor câștigătoare din august 2015

Foto: libertatea.ro

Românii care au strâns bonuri fiscale în luna august se pregătesc pentru o nouă extragere. Cei norocoși pot câștiga cel puțin 10.000 de lei.

Extragerea pentru luna august va avea loc duminică, 20 septembrie, de la ora 17:15, și va fi transmisă în direct de TVR 1. Duminică, va fi extrasă o bilă pentru determinarea zilei și trei bile pentru a decide valoarea câștigătoare.

Reamintim că la extragere pot participa bonurile fiscale cu valori între 1 și 999 de lei, emise între 1 și 31 august 2015. Câștigătorii din prima etapă vor anunța unitatea teritorială ANAF de care aparțin că au unul sau mai multe bonuri câștigătoare. Dacă, la nivel național, mai mult de 100 de persoane au înregistrat bonuri câștigătoare, se va organiza o a doua fază a competiției, în care vor fi alese, prin tragere la sorți, 100 de persoane câștigătoare.

Astfel, fiecare dintre câștigători se va alege cu 10.000 de lei.

Dacă numărul celor care dețin bonuri cu data și valoarea câștigătoare este mai mic de 100, aceștia vor împărți, în mod egal, cei 1 milion de lei din fondul de premiere. De exemplu, dacă sunt doar 10 câștigători, fiecare dintre aceștia va încasa 100.000 de lei.

Pentru extragerea din 19 iulie, în termenul de 30 de zile au fost depuse patru cereri de revendicare (asta înseamnă că fiecare persoană va primi 250.000 de lei). Totodată, pentru extragerea organizată pe 16 august au fost depuse 15 cereri de revendicare până la 15 septembrie, termenul limită.

Dacă v-au plăcut fotografiile, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews: 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.