Loialitate, dincolo de moarte. Un câine dă o lecție de viață emoționantă

Câinele și stăpânul său Foto: Captură Youtube

Pentru a crește nivelul de conștientizare asupra donării de organe, o reclamă a reușit să cucerească inimile tuturor celor care au urmărit-o pe internet.

Intitulată „Bărbatul și câinele/ The Man & The Dog”, reclama prezintă legătura emoționantă dintre un cățel și stăpânul său.

Spotul spune povestea unui bărbat în vârstă și a câinelui său care merg mereu peste tot împreună. Chiar și când bătrânul merge la magazine și în vizită la prietenii săi, câinele îl așteaptă afară și e întâmpinat de stăpânul său cu o mângâiere pe cap.

Într-o zi, bărbatului i se face rău și este dus la spital, iar câinele aleargă în urma ambulanței speriat, pentru a se asigura că prietenul său este bine.

Animalul așteaptă zile întregi ca să își revadă stăpânul, iar ploaia, frigul și ceilalți oameni nu îl determină să plece, ci așteaptă răbdător să-l revadă pe cel care îl îngrijește cu atâta drag.

Chiar când speranța că ar putea să îl revadă pe stăpân se micșorează, ușile spitalului se deschid pentru a face loc unei femei în cărucior cu rotile. Cei doi se întâlnesc, iar câinele se ridică și se repede să o întâmpine cu multă bucurie, atingându-i cu botul zona ficatului.

La finalul filmulețului, cei care îl urmăresc sunt îndemnați să devină donatori de organe, așa cum s-a întâmplat și în cazul bărbatului care i-a salvat viața femeii din scaunul cu rotile.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

O pisicuță care cântă a cucerit internetul
Prima întrebare a unui băiat care s-a trezit din comă după 4 săptămâni
1 iunie, Ziua Internaţională a Copilului. Tot mai puțini copii în România

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.