Profi caută zeci de angajați în toată țara. Ce salarii se câștigă

Managementul Profi vrea să ajungă la 1.000 de magazine deschise FOTO: Profi.ro
Managementul Profi vrea să ajungă la 1.000 de magazine deschise FOTO: Profi.ro

Profi anunță că a deschis peste 90 de supermarket-uri în 2016 și va deschide peste 100 în 2016. Lanțul de magazine anunță că este în căutare de personal. Se caută, printre alte posturi din mai multe locuri din țară, șefi de magazin și șefi de tură pentru magazine din regiunea Moldova.

Misiunea, potrivit anunțului, este „coordonarea activității magazinului, în vederea îndeplinirii obiectivelor stabilite, formarea și conducerea unei echipe performante în cadrul magazinului, îmbunătățirea indicatorilor de performanță (CA, pierderi, stocuri, fluctuație și costuri personal, audit)”.

Mai multe detalii despre aceste locuri de muncă la Profi găsiți LA ACEST LINK.

În magazine din Cluj, Dej, Gherla, Baia-Mare sau Satu-Mare se caută casieri și vânzători. Cei care vor să se angajeze pe aceste posturi, printre altele, „scanează produsele cumpărate de clienți și încasează contravaloarea lor, completează în permanență rafturile cu marfă, urmărește datele de valabilitate ale produselor și face rotația la raft a produselor, îndepărtează de la raft produsele deteriorate sau care nu respectă standardele, răspunde la solicitările clienților”.

Întreaga listă de locuri de muncă la magazinele Profi o găsiți LA ACEST LINK.

În magazinele deținute de marii angajatori din comerț, salariile pornesc de la 700-800 de lei net pentru un casier debutant și pot ajunge la peste 4.000 de lei net pentru un șef de magazin.

La Profi, salariul lunar al unui casier de la Profi este egal cu salariul minim pe economie – 1.050 de lei brut, respectiv 777 de lei net, iar un vânzător de mezeluri câştigă mai mult cu 50-70 de lei decât un casier, potrivit unui utilizator al portalului undelucram.ro.

În cazul unui şef de tură, salariul brut lunar este de 1.300 de lei, respectiv 946 de lei net, mai notează adevarul.ro. Un alt utilizator al portalului scria în luna martie că a fost la interviu pentru postul de şef de tură într-un magazin profi, iar salariul brut oferit era de 1.340 de lei pe lună.

Un controlor de marfă angajat la Profi încasează lunar 1.100-1.200 de lei, iar un recepţioner – 650 de lei. Angajatorul le oferă salariaţilor şi bonuri de masă, în funcţie de numărul de zile lucrate.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.