Locuri de muncă la McDonald’s. Marele avantaj: programul flexibil

Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons

Lanțul de restaurante fast food McDonald’s scoate la concurs 60 de joburi, în 17 orașe din țară.

Orașele în care McDonald’s are măcar un restaurant sunt  Baia Mare, București, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Deva, Iași, Oradea, Piatra Neamț, Pitești , Ploiești , Râmnicu-Vâlcea, Sibiu, Suceava, Timișoara și Târgu-Mureș.

În aceste orașe, McDonald’s angajează 30 de persoane pentru postul de „hostess” și 30 pentru postul de „crew”. Cei aleși pentru postul de hostess vor interacționa cu clienții din restaurant și în special cu copiii, la petreceri tematice.

Puteți aplica pentru jobul de hostess la McDonald’s AICI.

Puteți aplica pentru jobul de crew la McDonald’s AICI.

Cei care se înscriu pentru postul de crew vor lucra, dacă vor fi aleși, la bucătărie, casierie și în sala de mese.

La aceste joburi pot aplica absolut toate persoanele cu drept de muncă, chiar și elevii. Perioada de selecție durează până la 10 septembrie.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.