Locuri de muncă în bănci. Se caută economiști, contabili, manageri, consultanți

bănci locuri de muncă banca transilvania
Foto: Evan Bench via Wikimedia Commons

Mai multe bănci din România fac angajări în această perioadă. Companiile caută economiști, contabili, consultanți, manageri sau oameni de vânzări.

În acest moment, în marile orașe din România sunt disponibile aproape 400 de locuri de muncă în domeniu. Întreaga listă de joburi disponibile o găsiți AICI.

Iată câteva dintre cele mai interesante locuri de muncă scoase la concurs:

Banca Transilvania angajează în Cluj-Napoca un analist de risc. Candidatul ideal are studii superioare economice și/sau informatice, capacitate de analiză și de sinteză, acuratețe, rezistență la stres, abilitatea de a lucra multitasking și de a respecta deadline-urile, cunoștințe medii de operare pe calculator și cunoștințe de limba engleză (business).

Angajatul va trebui să elaboreze și să furnizeze rapoarte privind riscurile bancare semnificative și să monitorizeze riscul operațional la nivel de bancă.

Mai multe informații despre acest job găsiți AICI.

Raiffeisen BANK a scos la concurs două joburi de responsabili clienți canale alternative. Angajații pe aceste posturi trebuie să vândă produse de retail către angajații companiilor Corporate, IMM-uri, Instituții publice, Sindicate, prin semnarea de noi convenții de colaborare (Oferte Pachete de Beneficii, Convenții Virare Salarii, Convenții de virare burse studenți, Contribuții sindicale etc).

Candidatul ideal este absolvent de studii superioare în domeniul economic, știe să dezvolte și să mențină relații de parteneriat cu clienții, oferind atenție și adoptând un stil de vânzare consultativ.

Toate detaliile despre aceste joburi sunt disponibile AICI.

TBI Credit IFN SA angajează contabil junior. Jobul este full time și presupune realizarea de operațiuni financiare – contabile privind reconcilierea extraselor de cont de la băncile corespondente (alocare încasări, restituiri), reconcilierea conturilor interne de diverși debitori/creditori, întocmire de rapoarte specifice etc.

Candidatul ideal este absolvent de studii superioare, știe bine limba engleză (scris și vorbit), are cunoștințe de Contabiltate aplicată societăților financiare (IFN), cunoaște Microsoft Office, este o persoană bine organizată, adeptă a muncii în echipă, cu o gândire analitică.

Mai multe informații despre acest job găsiți AICI.

Banca Românească angajează Relationship Manager. Jobul presupune extinderea portofoliului băncii cu mici companii, maximizarea profitului, păstrarea unor relații bune cu clienții.

Candidatul ideal are studii superioare de economie (sau studii similare), cunoaște bine limba engleză, are abilități de negociere, de comunicare și de muncă în echipă.

Cei interesați de acest job pot aplica AICI.

Raiffeisen Banca pentru Locuințe (RBL) angajează un șef de departament Risk Management și Organizare. Acesta trebuie să coordoneze procesul de identificare, de evaluare, de administrare și de control pentru riscurile semnificative. Pachetul salarial este motivant, se oferă bonusuri și beneficii.

Candidatul ideal are studii superioare, de preferat finanțe-bănci, cunoștințe solide în domeniul bancar, capacitate de analiză a datelor și interpretare a rapoartelor statistice, abilități de comunicare.

Mai multe informații despre acest job găsiți AICI.

UniCredit Țiriac Bank angajează consilier de vânzări credite în magazin. Obiectivul principal al postului este prezentarea, promovarea și vânzarea produselor, oferite de Unicredit Consumer Financing.

Candidații trebuie să aibă studii liceale finalizate, abilități de comunicare, relaționare și vânzare, să fie persuasivi și să aibă spirit competitiv, să aibă aptitudini de consiliere, capacitatea de a lua decizii rapid, să aibă o personalitate energică și optimistă.

AICI găsiți detalii despre aceste locuri de muncă.

Mai multe locuri de muncă din domeniul bancar găsiți AICI.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă pentru români grijulii în străinătate: Bonă în SUA, îngrijitor de persoane în Marea Britanie
Locuri de muncă la Lidl, în zeci de orașe din țară
Locuri de muncă pentru români în străinătate. Vase de croazieră și vânzări
Americanii caută babysitter. Ce condiții trebuie să îndeplinești ca să muncești peste Ocean
La volan prin Europa. Cele mai atractive oferte de muncă pentru șoferi
Joburi în Palm Beach, America. Peste 1.500 de euro salariul pentru a lucra într-un loc de vis
Locuri de muncă part-time. Program scurt, salariu atractiv