Job-uri pe vase de croazieră. Masa și cazarea sunt gratuite

O firmă britanică vine în România să recruteze personal pentru vase de croazieră, care acoperă râurile și fluviile europene. Potrivit descrierii job-ului, aceste vase pot transporta între 80 și 200 de pasageri și efectuează între 35 și 85 de croaziere pe an.

De obicei, contractele începe din luna martie și sunt până în noiembrie, în fiecare an. Echipajul de pe vas împarte o cabină cu unul sau doi membri, iar cazarea și masa sunt asigurate gratuit.

Salariile sunt destul de atractive. De exemplu, un recepționer are un salariu de 1.200 de euro, iar un hotel manager poate ajunge să câștige până la 2.300 de euro. De asemenea, un muzician ajunge la 1.600 de euro, iar onorariul pentru un ajutor de bucătar ajunge la 1.200 de euro.

Se caută inclusiv ospătari, barmani sau personal care să se ocupe de întreținere și curățenie.

Salarizările sunt nete si nu conțin tips-ul. Compania angajatoare oferă contracte sub legislația elvețiană, oferind mai multe avantaje ale planului de pensii și asigurări.

Mai multe detalii despre aceste job-uri și cum trebuie să aplicați găsiți la acest LINK.

reduceri-emag

Recomandările editorilor GreatNews:

Reduceri eMAG. Prețuri cu 50% mai mici la pantofi sport
Locuri de muncă la Lidl, în zeci de orașe din țară
Mari reduceri la mobilier de living, la eMAG

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.