Locuri de muncă la Kaufland, Carrefour, Mega Image, Cora, Auchan. Ce salarii se câștigă

kaufland
Kaufland. Foto: Facebook Kaufland

Românii care își caută de lucru în această perioadă se pot angaja la unul dintre marile lanțuri comerciale din țară, care au scos sute de locuri de muncă la concurs, în multe orașe din România.

Iată câteva dintre cele mai interesante locuri de muncă disponibile pe piață în acest moment:

Kaufland angajează agenți de vânzare de publicitate, lucrători comerciali part-time sau full-time, șefi de departamente (Termene și Costuri), asistenți, analiști gestiune economică-controlling, coordonator distribuție presă, asistent manager achiziții, funcționar achiziții, funcționar achiziții dispo, șef departament case, șef raion Food / Frische, referent resurse umane, șef departament Food / Frische, specialist relații clienți, șef departament operativ-logistică, funcționar achiziții preismarketing, specialist comunicare online, junior project manager, trainee vânzări.

Potrivit celor mai recente informații postate pe site-ul undelucram.ro, un site unde foști și actuali anagajați ai diferitelor companii din România oferă informații despre condițiile de muncă, un casier part-time primește un salariu de aproximativ 500 de lei net și bonuri de masă. Pentru un loc de muncă full-time, salariul este de aproximativ 1.100 lei plus bonuri de masă.

Locurile de muncă scoase la concurs de Kaufland sunt disponibile în orașe precum București, Cluj-Napoca, Arad, Bacău, Baia Mare, Bistrița, Botoșani, Brașov, Sfântu Gheorghe, Iași, Turda, Constanța, Focșani, Galați, Piatra Neamț, Rădăuți, Vatra Dornei, Ploiești, Mangalia, Oradea, Sibiu, Timișoara.

Toate aceste locuri de muncă sunt disponibile la acest link și tot AICI puteți aplica.

Mega Image caută lucrători comerciali, casieri, vânzători, șefi de departament, casieri part-time, coordonatori de securitate, IT analyst digital, manager de proiectare, referent real estate, asistent manager, IT operations team leader, consilier clienți, consultant vânzări.

Potrivit undelucram.ro, un casier angajat part-time câștigă în jur de 500 de lei net, iar un lucrător comercial care muncește full-time în jur de 800-950 de lei net.

Locurile de muncă scoase la concurs de Mega Image sunt disponibile în București, Brașov, Buftea, Constanța, Ilfov, Otopeni, Ploiești, Voluntari, Băneasa.

Toate aceste locuri de muncă sunt disponibile la acest link și tot AICI puteți aplica.

Cora angajează responsabil de marketing, responsabil foto, manageri raion produse proaspete, asistent resurse umane, măcelar.

Potrivit celor mai recente informații postate pe site-ul undelucram.ro, în anul 2015 un casier angajat part-time câștiga 350 de lei net plus bonuri de masă. Un merchandiser angajat full time în București, cu o experiență de mai puțin de un an în domeniu, câștiga 850 de lei net pe lună.

Locurile de muncă scoase la concurs de Cora sunt disponibile în București, Constanța și Drobeta-Turnu Severin.

Toate aceste locuri de muncă sunt disponibile la acest link și tot AICI puteți aplica.

Carrefour face angajări pentru hipermarketul din Băneasa și caută vânzători produse proaspete, lucrători comerciali sau casieri.

Potrivit undelucram.ro, un vânzător casier angajat full-time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în februarie 2016 un salariu lunar net de 950 de lei.

Angajatorul oferă tichete de masă, asigurare medicală, ajutor transport, cupoane magazin și formări interne.

Toate aceste locuri de muncă sunt disponibile la acest link și tot AICI puteți aplica.

Auchan angajează manager proiect IT infrastructură și monitor textile (coordonator visual merchandising). Locurile de muncă sunt disponibile în București.

Potrivit undelucram.ro, casierii, lucrătorii comerciali și agenții de pază angajați full-time câștigă în jur de 720-850 de lei net pe lună plus bonuri de masă.

Toate aceste locuri de muncă sunt disponibile la acest link și tot AICI puteți aplica.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă part-time în toată țara. Sute de joburi cu program flexibil
Locuri de muncă în agricultură, în Anglia și Scoția. Se poate pleca și în cuplu
Sute de joburi în Germania. Salarii de până la 2.000 de euro și cazare gratuită
eMAG, Pepco și Mega Image sunt în căutare de angajați