eMAG și Mega Image sunt în căutare de angajați

Magazinul eMAG caută angajați pentru mai multe posturi. De exemplu, se caută un consultant de vânzări pentru showroom-ul din Crângași. Se cere, printre altele, studii superioare sau absolvent în curs, abilități de comunicare, cunoștințe tehnice despre produse IT.

Printre beneficii, eMAG spune că oferă „pachet salarial competitiv”, „program de integrare într-o echipă tânără și dinamică”, „acces la ultimele tehnologii și echipamente IT”.

Un alt post pe care eMAG îl scoate la concurs este cel de operator call center. Cine se angajează pe acest post analizează cerințele clienților și oferă consultanță privind caracteristicile produselor și condițiilor de vânzare; îndeplinește obiectivele de vânzări stabilite; furnizarea de informații cu privire la oferta emag, disponibilitatea produselor, produse alternative, oferte promoționale etc; menținerea legăturii cu clienții în ceea ce privește echipamentele livrate pentru obținerea unui feedback permanent; realizează rapoarte de activitate.

Întreaga listă de locuri de muncă la eMAG o găsiți LA ACEST LINK.

Și lanțul de magazine Mega Image este în căutare de angajați pentru mai multe posturi. Se caută de la consilier de vânzări sau business analyst pe zona de digital până la șefi de departament și personal pentru magazine noi.

Se cer studii medii pentru lucrătorii comerciali, iar cei care vor să devină șefi de departament e de preferat să aibă studii superioare. Printre beneficii, Mega Image spune că oferă „salariu competitiv, posibilități reale de dezvoltare a carierei, posibilitatea de a lucra în cadrul unei companii multinaționale”.

Întreaga listă de locuri de muncă Mega Image o găsiți LA ACEST LINK.

Recomandările editorilor GreatNews:

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.