Locuri de muncă în Germania în restaurante și hoteluri

Două agenții de recrutare a forței de muncă anunță posturi disponibile în Germania pentru cei care doresc să muncească în industria hotelieră și în restaurante. Iată job-urile disponibile:

Un hotel din Germania caută o persoană dinamică și flexibilă pentru hotel cu atribuții în acest domeniu: recepție, pregătirea și servirea micului dejun.

Se acordă contract de muncă, asigurare medicală, pensie și șomaj, cazare și mâncare. Hotelul are 3 stele și este în Plauen, Germania.

Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

O agenție de recrutare din Germania este în căutare de bucătari, ajutor de bucătar și ajutor în bucătărie, cameriste, chelneri, barmani, ospătari, în restaurante și pizzerii și gelaterii.

Cazarea și masa sunt gratuite. Se oferă asigurare medicală la locul de muncă, iar contractul este pe perioadă nedeterminată. Salariile sunt între 1.000 și 1.500 de euro pe lună.

Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole cu locuri de muncă:

Salarii de peste 2.000 de euro în depozite din Marea Britanie
Locuri de muncă pentru români în străinătate. Posturi disponibile în logistică
Locuri de muncă la Penny, în toată țara. LISTA posturilor disponibile și salariile de la Penny
Locuri de muncă la Kaufland, în toată țara. LISTA posturilor libere și salariile de la Kaufland
Locuri de muncă la Dedeman și Praktiker. Ce posturi sunt libere și cât este salariu