Locuri de muncă. Salarii de peste 2.000 de euro în depozite din Marea Britanie

depozit
Foto: TSA Archives via Wikimedia Commons

O firmă din Marea Britanie caută personal pentru depozite. Candidatul trebuie să știe limba engleză, să fie dispus la program de muncă în schimburi și să lucreze ore suplimentare atunci când este nevoie.

Firma spune că are clienți „prestigioase companii în sectorul de logistică și distribuție în Marea Britanie”, iar „pozițiile disponibile sunt în centre de distribuire situate în diferite zone ale țării”.

Responsabilitățile angajaților sunt: localizarea/identificarea și transportul produselor de la locația lor din depozit spre zonele de ansamblare a comenzilor (picking); împachetarea comenzilor (packing); primire/expediere bunuri (Goods In/Out – Despatch).

Se oferă între 6,97 și 8,95 de lire pe oră. De asemenea, concediul, 28 de zile lucrătoare pe an, este plătit. Se oferă training la locul de muncă.

Există cantină în fiecare Centru de Distribuție care servește mâncare caldă la prețuri reduce pentur angajați. De asemnenea, anagajatorul spune că oferă cazare în apropierea depozitului.

Mai multe detalii găsiți la ACEST LINK.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole cu locuri de muncă:

Locuri de muncă la Penny, în toată țara. LISTA posturilor disponibile și salariile de la Penny
Locuri de muncă la Kaufland, în toată țara. LISTA posturilor libere și salariile de la Kaufland
Locuri de muncă la Dedeman și Praktiker. Ce posturi sunt libere și cât este salariul
Locuri de muncă pentru români în străinătate. Posturi disponibile în logistică

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.