Locuri de muncă în țările nordice și în Elveția. Se caută și cupluri, salariile ajung la 3.360 de euro

Românii interesați de locurile de muncă din străinătate se pot orienta spre joburile scoase la concurs de angajatorii din câteva dintre cele mai prospere țări europene.

Firme și companii din Danemarca, Suedia, Norvegia sau Elveția sunt în căutare de muncitori români.

Iată cele mai interesante oferte:

1. Danemarca. O companie de transport internațional de marfă pe ruta Danemarca – sudul Europei angajează 20 de șoferi care să lucreze full time și să conducă trailere frigorifice în Europa (dinspre țările scandinave către sudul Europei).

Candidații trebuie să cunoască limba engleză la nivel mediu, să fie îngrijiți și să își îndeplinească atribuțiile de serviciu.

Potrivit angajatorului, condițiile de lucru sunt foarte bune și camioanele moderne. Se oferă echipament de lucru. Salariul de bază este de 1.650 euro/lună, la care se adaugă bonusuri atractive în funcție de performanță. Transportul este plătit de către firmă.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

2. Danemarca. O agenție de recrutare și plasare a forței de muncă este în căutarea a 6 persoane care să lucreze într-o fermă zootehnică din Danemarca. Locurile de muncă sunt full time.

Candidații trebuie să prezinte interes pentru a lucra cu animale, să aibă un nivel minim conversațional de limba engleză și să fie serioși, punctuali și energici.

Locurile de muncă sunt într-o fermă de porcine și sunt disponibile pentru bărbați, femei sau cupluri. Angajații vor trebui să hrănească și să îngrijească animalele. Progamul de lucru este de 8 ore/zi, 5 zile pe săptămână, cu posibilitate de ore suplimentare plătite separat cu 10-11 euro/oră net.

Angajații vor semna contractul de muncă direct cu fermierul danez și vor beneficia de asigurare de sănătate daneză.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

3. Norvegia. O companie de plasare a forței de muncă este în căutarea a 6 tâmplari care să lucreze în Norvegia.

Angajații se vor ocupa de montarea de pereți interiori din rigips și vor lucra în zona Oslo. Locurile de muncă sunt full time și se cer cunoștințe de limba engleză la nivel conversațional.

Salariul brut este de 21 de euro / oră. Pentru 8 ore lucrate pe zi, timp de 20 de zile pe săptămână, salariul lunar ajunge la 3.360 de euro brut. Există posibilitatea de a efectua ore suplimentare.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

4. Elveția. Se caută două persoane care să lucreze pe posturi de ospătar în Elveția.

Persoanele respective trebuie să aibă o fire amabilă, să fie corecte și să fie capabile să lucreze sub stres. Limba germană reprezintă un avantaj.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

5. Suedia. O companie de recrutare caută 10 persoane care să lucreze pe posturi de consilieri vânzări în domeniul produselor cosmetice de lux (cu extracte naturale din diamante, aur, safire, trufe, etc) în centre comerciale și aeroporturi din următoarele țări: Suedia, Italia, Belgia, Austria, Germania, Olanda, Marea Britanie.

Locurile de muncă sunt full time. Candidații trebuie să fie persoane dinamice, active, motivate, cu spirit de lucru în echipă și bune abilități de negociere. Experiența în promoții, vânzări, servicii de înfrumusețare nu este obligatorie (se oferă training profesional gratuit).

Persoanele trebuie să fie capabile să lucreze în condiții de stres și de aglomerație. Limba engleză la nivel conversațional este obligatorie.

Locurile de muncă sunt full time (5-6 zile / săptămână). Câștigurile salariale încep de la 800 euro / lună + comision.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

6. Suedia. O companie de recrutare de forță de muncă caută 10 persoane care să lucreze în vânzări în următoarele țări: Suedia, Marea Britanie, Germania.

Angajații vor lucra full time (5-6 zile pe săptămână) în centre comerciale și vor promova produse de lux. Salariul este de peste 1.000 de lire pe lună. Biletele de avion sunt plătite de companie.

Locurile de muncă sunt disponibile și pentru candidați fără experiență (ei vor participa la training-uri înainte de începerea activității). Candidații trebuie să aibă abilități de negociere, să fie muncitori și să aibă spirit de echipă.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Dacă acest articol vi s-a părut util și doriți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de pe piața muncii:

Zeci de locuri de muncă la Lidl și Mega Image. Ce salarii se câștigă
Locuri de muncă în Dubai, Paris, Barcelona, Londra și Amsterdam. Salarii de peste 1.500 de euro
Locuri de muncă pentru români în Italia și Franța. Salarii avantajoase pentru șoferi și sudori
Se caută îngrijitori de bătrâni în Anglia. În cât timp pot strânge doi angajați bani de o casă în România