Litoralul românesc. O femeie a mușcat un copil pe o plajă pentru că a stropit-o cu apă

FOTO: Ionuț Fantaziu
FOTO: Ionuț Fantaziu

O femeie în vârstă de 42 de ani a mușcat un copil, după ce a fost stropită cu apă. Potrivit polițiștilor, copilul urmează să fie supus unei expertize medico-legale pentru a fi constatată agresiunea care este susținută de părinții celui mic.

„La data de 30 iunie, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Năvodari au fost sesizaţi de un bărbat, de 38 de ani, cu privire la faptul că fiul său, de 6 ani, ar fi fost agresat fizic, pe plajă, de o femeie necunoscută.

În scurt timp poliţiştii au identificat-o pe persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv o femeie, de 42 de ani”, au transmis, luni, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi încearcă să stabilească ce s-a întâmplat.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.