Ligia Deca a fost înregistrată când spune că angajații din Ministerul Educației șterg comentariile negative la adresa ei: „Dacă n-apucă să le şteargă repede, am o zi proastă”

Ligia Deca FOTO: gov.ro
Ligia Deca FOTO: gov.ro

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a fost înregistrată în timp ce se arată deranjată de comentariile negative care o vizează şi care sunt postate pe rețelele de socializare. Într-o înregistrare audio publicată pe site-ul B1 TV se aude cum Deca povesteşte că angajaţii „de la comunicare” din minister şterg aceste comentarii: „Cu toate acestea, dacă n-apucă colegii mei să le şteargă suficient de repede, mă încarc negativ. Am o zi proastă!”.

În înregistrarea audio difuzată de B1 TV şi postată şi pe site-ul televiziunii se aude cum Ligia Deca se plânge de comentariile negative care îi vizează nu doar activitatea de ministru, ci şi persoana.

„Atunci când postez ceva referitor la activitatea mea de ministru… Sigur, colegii mei de la Comunicare se ocupă să şteargă astfel de lucruri, dar sunt foarte multe înjurături, atacuri la persoană, neadevăruri, chestiuni care ţin de caracteristicile mele fizice sau de cum mă îmbrac sau de familia mea şi aşa mai departe.

Şi eu sunt un adult care ştiu mecanismul psihologic care generează astfel de chestiuni, ştiu că nu e vorba despre mine şi, cu toate acestea, dacă n-apucă colegii mei să le şteargă suficient de repede, mă încarc negativ. Am o zi proastă!”, spune Ligia Deca.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.