Lecția pe care a primit-o un șofer care a parcat pe un loc pentru cei cu handicap

Captură Youtube
Captură Youtube

Un tânăr șofer care a parcat neregulamentar pe o stradă dintr-un oraș brazilian a primit o lecție dură. Un grup de necunoscuți i-a făcut o surpriză după ce și-a lăsat mașina pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități. Mașina sa a fost tapetată în albastru, cu simbolul locului destinat persoanelor cu dizabilități. Când a ajuns la mașină, șoferul s-a înfuriat și s-a chinuit preț de mai multe minute să dea jos o parte a tapetului. Iar totul s-a întâmplat în aplauzele trecătorilor, care s-au oprit să vadă lecția pe care a primit-o șoferul și reacția sa.

În România, astfel de lecții au fost chiar mai dure de atât. În luna aprilie, o fotografie cu un BMW parcat pe o stradă din București a devenit virală pe internet. O persoană, deocamdată neidentificată, s-a arătat deranjată de modul în care a fost parcată mașina și a decis să-i dea o lecție dură. Acesta l-a întrebat retoric: „Cum parchezi?”.

Mesajul a fost scrijelit cu un obiect metalic, astfel încât posesorul BMW-ului a trebuit să-și ducă acum mașina la vopsitorie.

Acest exemplu de haiducie nu este singular în ceea ce privește mașinile parcate incorect. În luna martie, în Bacău, a fost o adevărată isterie după ce câțiva șoferi care și-au lăsat mașinile parcate fără să respecte regulile au avut surpriza să și le găsească pline de făină și împodobite cu hârtie igienică.

De asemenea, un grup de tineri a lansat online, pe rețelele de socializare, campania „Ai parcat ca un bou”. Cei care parchează neregulamentar riscă să se trezescă cu două postări: una pe Facebook sau alta pe mașină (un stick pe care scrie „Ai parcat ca un bou!”).

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.