Lancome La Vie Est Belle: Recenzie sinceră

Lansată în 2012, La Vie Est Belle din casa Lancome a fost un top-seller de când a fost lansat cu o campanie de marketing atemporală care o avea în centrul atenției pe actrița Julia Roberts.

Inspirația și producția

Ideea și inspirația din spatele parfumului au fost de a crea un parfum clasic, atemporal, care să atragă femeile pentru simplitatea și ușurința de a fi purtat zi și noapte.

Procesul de producție nu a fost unul rapid, deoarece abilitățile a trei parfumieri au fost combinate pentru a lucra la un miros fructat și floral, cu un sentiment de mister oriental în notele sale finale.

Notele de parfum ale La Vie Est Belle

Note de top

Construcția La Vie Est Belle de la Lancome se bazează pe o serie de note de vârf simple, dulci, care oferă un punct de plecare clar și delimitat pentru acest parfum floral.

Primele două note ale parfumului sunt pere și coacăze negre, care sunt observate pentru prima dată când parfumul este pulverizat în primele minute.

Notele de vârf fructate ale parfumului permit un început dulce, mirosul de pere plutind de-a lungul începutului parfumului, urmat de un val de miros de coacăze negre.

Notele de mijloc

După apariția notelor de vârf, mijlocul acestui parfum dulce și fructat, fără efort, apare la câteva minute după prima aplicare.

Acest strat este locul în care natura florală a parfumului prinde viață și se îndreaptă în prim-plan. În stratul mijlociu al lui La Vie Est Belle se află punctul în care combinația de arome fructate și florale se îmbină cu utilizarea florii de portocal ca ingredient cheie.

Floarea de portocal lasă treptat loc altor arome florale, inclusiv note de iasomie și iris, care împing spre partea superioară a parfumului.

Notă cheie

Pentru mulți experți, utilizarea irisului este ingredientul cheie în La Vie Est Belle, deoarece aceasta oferă puntea între straturile de sus, mijloc și de bază.

Note de bază

În cele din urmă, stratul de bază al acestui parfum de la Lancome iese cu mai multe straturi de dulceață cu pralină inclusă pentru un miros dulce de lungă durată.

Dulceața care străbate fiecare strat al acestui parfum continuă la stratul de bază, vanilia adăugând stilului dulce clasic al acestui parfum atemporal care a fost creat cu experiență pentru a reflecta natura clasică a mărcii.

La nivelul de bază al acestui parfum, mirosurile finale care apar sunt cele care adaugă un pic de mister oriental parfumului. Mirosurile finale care apar sunt boabe de tonka și paciuli, deoarece își mențin parfumul pe tot parcursul zilei.

Parfumierii

La Vie Est Belle de la Lancome a fost creat ca un efort de echipă cu trei parfumieri experți care au lucrat împreună pentru a crea acest parfum uimitor care reunește multe mirosuri atemporale.

Printre cei care au lucrat la cele peste 5.000 de încercări de a crea La Vie Est Belle s -a numărat și Olivier Polge, care este acum șeful creației de parfumuri la legendarul Chanel.

Înainte de a se muta la Chanel, Polge a lucrat cu grupul internațional de arome și parfumuri, unde a dezvoltat parfumuri pentru Lancome , Dior și Paco Rabanne. Parfumier cu experiență, Dominique Ropion a ajutat, de asemenea, la dezvoltarea parfumului, pentru a se adăuga la propria sa listă impresionantă de clienți, care include Dior și Givenchy.

Împachetarea

Designul sticlei a fost dezvoltat pentru a reflecta natura clasică a parfumului din interior, cu liniile sale curate și baza grea care arată natura impresionantă a parfumului din interior.

Aspectele feminine ale parfumului se reflectă și în faptul că sticla oferă o culoare roz lichidului, care îi permite utilizatorului să simtă că face parte dintr-un brand impresionant dezvoltat pe o perioadă lungă de timp.

Longevitate

Lancome La Vie Est Belle este un parfum de lungă durată care își poate pune amprenta pe parcursul zilei și serii, fără a fi nevoie de o reaplicare constantă.

Cu o durată de peste opt ore, parfumul a fost creat pentru femei și este un parfum potrivit pentru purtarea zilnică la birou sau pentru întâlnirile de prânz. Nu numai că acest parfum impresionant este bine cunoscut pentru mirosul său ușor de zi, dar are și suficientă complexitate și arome florale pentru a-i permite să fie un hit la evenimente mai formale, de seară.

Trecând peste granița dintre zi și noapte, acest parfum devine o opțiune populară pentru orice moment din zi.