Peste 100 de soiuri de lalele, la Grădina Botanică din Cluj-Napoca | FOTO

lalele_9
Lalele la Grădina Botanică din Cluj-Napoca. Foto: Dan Bodea/transilvaniareporter.ro

123 de soiuri de lalele pot fi admirate în această perioadă la Grădina Botanică din Cluj Napoca.

Mulţi dintre bulbii plantaţi de personalul grădinii botanice au fost primiţi, prin intermediul unei românce căsătorite cu un ceătean olandez, de la firma care aprovizionează cu lalele Casa Regală a Olandei, arată transilvaniareporter.ro.

Grădina Botanică din Cluj Napoca este deschisă zilnic între orele 9 şi 18. Preţul unui bilet întreg este de 5 lei. Biletul cu reducere este de 2,5 lei.

Clujul face astfel concurenţă unui alt mare oraş românesc recunoscut pentru lalele sale. În Piteşti se organizează anual, în cinstea acestei flori, un festival numit „Simfonia lalelelor”.

În filmuleţul de mai jos, puteţi admira imagini cu superbele lalele din Grădina Botanică din Cluj Napoca:


Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să fiți la curent cu lucrurile bune care se întâmplă în România, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de știri pozitive de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.