Joburi la Penny în 18 orașe. Casierii și lucrătorii care iau peste 3.000 de lei net pe lună

penny market angajări joburi la penny joburi locuri de muncă la penny penny market angajări penny angajări
Foto: Zákupák (Wikimedia Commons)

Lanțul de magazine Penny face angajări în această perioadă în 18 orașe din țară, pe poziții foarte diverse, de la casieri și lucrători comerciali la manageri.

Se caută:

– casier
– lucrător comercial
– stivuitorist
– manager de magazin
– manager de magazin adjunct
– specialist calitate mărci proprii
– specialist îmbunătățiri procese
– specialist resurse umane
– operator recepție marfă în depozit
– medic veterinar
– administrator de baze de date junior
– inspector siguranța alimentului
– asistent pentru director general

Joburile sunt în localitățile:

– Bacău
– Baia Mare
– Bragadiru, Ilfov
– București
– Fălticeni, județul Suceava
– Filiași, Dolj
– Livezeni, județul Mureș
– Moldova Nouă, județul Caraș Severin
– Oradea
– Prejmer, județul Brașov
– Râmnicu Vâlcea
– Roman, județul Neamț
– Sebiș, județul Arad
– Sighetu Marmației, județul Maramureș
– Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov
– Tășnad, județul Satu Mare
– Tunari, Ilfov
– Vlăhița, județul Harghita

Aici puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Ce se oferă:

– pachet salarial, format din salariu fix și bonusuri (de performanță, de retenție/reducere a fluctuației, de grijă privind prospețimea produselor);
– tichete de masă acordate sub forma de card, tichete cadou cu ocazia sărbătorilor de Paște și Crăciun;
– spor de 100% pentru zilele de sărbători legale lucrate;
– spor de 50% pentru zilele de weekend lucrate;
– asigurare medicală privată;
– traininguri și formări profesionale;
– acces la biblioteca Bookster, de unde se pot împrumuta cărți în mod gratuit;
– zile suplimentare pentru concediu de odihnă; se pornește de la 22 de zile de concediu, iar numărul de zile de concediu crește în funcție de vechimea în companie;
– zi liberă plătită de ziua de naștere a angajatului;
– voucher pentru rechizite de școală și pentru scutece pentru nou-născuți.

Ce salarii au casierii de la Penny

Potrivit siteului undelucram.ro, casierii, manipulatorii de marfă și lucrătorii comerciali cu câțiva ani de experiență pot ajunge la venituri nete de peste 3.000 de lei pe lună.

Un casier angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în iulie 2021 un salariu lunar net de 3.650 de lei.

Un casier și manipulator de marfă angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în mai 2020 un salariu lunar net de 3.250 de lei, un bonus de 1.500 de lei pe lună și tichete de masă de 315 lei lunar.

Un casier angajat full time în Sibiu, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în noiembrie 2020 un salariu lunar net de 3.320 de lei și tichete de masă de 420 de lei pe lună.

Un casier și lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 20 de ani, câștiga în ianuarie 2021 un salariu lunar net de 3.300 de lei.

Un casier și manipulator de marfă angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în septembrie 2021 un salariu lunar net de 2.800 de lei, un bonus de 450 de lei și tichete de masă de 400 de lei pe lună.

Alte salarii de la Penny

Un manager de proiect pentru expansiune angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în noiembrie 2019 un salariu lunar net de 10.000 de lei.

Un șef de departament angajat full time în Bacău, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în iunie 2019 un salariu lunar net de 7.500 de lei.

Un șef de secție angajat full time în Voluntari, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în decembrie 2019 un salariu lunar net de 4.500 de lei.

Un șef de secție angajat full time în Satu Mare, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în august 2019 un salariu lunar net de 4.100 de lei.

Un operator de recepție angajat full time în Turda, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în noiembrie 2020 venituri nete de 4.000 de lei pe lună.

Un inspector în siguranța alimentelor angajat full time în Turda, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în aprilie 2020 un salariu lunar net de 3.000 de lei.

Un controlor financiar angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în iunie 2021 un salariu lunar net de 3.000 de lei.

Un asistent de manager angajat full time în Turda, cu o experiență în domeniu de 12 ani, câștiga în august 2021 un salariu lunar net de 2.640 de lei și tichete de masă de 400 de lei.

Un lucrător comercial angajat full time la Corbeanca, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în iulie 2019 un salariu lunar net de 2.300 de lei, un bonus de 300 de lei pe lună, tichete de masă de 300 de lei pe lună și alte bonusuri de 1.600 de lei pe an.

Un casier angajat full time în Buzău, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în ianuarie 2019 un salariu lunar net de 2.410 lei și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un lucrător comercial angajat full time în Tomești, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în februarie 2021 un salariu lunar net de 2.000 de lei, un bonus de 200 de lei pe lună și tichete de masă de 400 de lei lunar.

Un lucrător comercial angajat full time în Hunedoara, cu o experiență în domeniu de 1 an, câștiga în august 2020 un salariu lunar net de 1.800 de lei.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.