Irina Begu, jignită de franțuzoaica Garcia: ”O să pierd în fața acestei țigănci!”

Jucătoarea română de tenis Irina Begu s-a calificat ieri, după un meci foarte tensionat, cu Caroline Garcia, din Franța, în turul doi al turneului de la Charleston.

Românca (25 de ani, locul 34 în lume) a câștigat primul set cu 6-4, însă franțuzoaica de 22 de ani, aflată pe poziția a 44-a în ierarhia WTA, a răspuns cu un set secund excelent, pe care l-a adjudecat cu scorul de 6-2.

În setul decisiv, la scorul de 5-5, după un punct pe care l-a cedat, Caroline Garcia a spus următoarele cuvinte: „Je vais reussir a perdre contre cette connasse de gitane tu vas voir”, în traducere: „O să pierd în fața acestei țigănci nenorocite, o să vezi”.

Mai multe site-uri dedicate tenisului au relatat incidentul. Irina Begu s-a răzbunat pe teren, câștigând partida în tie-break, la 3.

Nu este pentru prima oară când nervii provoacă ieșiri verbale inacceptabile din partea jucătorilor de tenis.

În urmă cu doar câteva luni, australianul Nick Kyrgios l-a jignit pe elvețianul Stanislas Wawrinka, primind o amendă de 25.000 de dolari și fiind suspendat din circuit timp de 28 de zile.

Caroline Garcia are în palmares un singur titlu WTA, cucerit la Bogota, în 2014, dar a strâns până acum peste două milioane de euro din tenis.

Recomandările editorilor GreatNews:

Locuri de muncă la Dedeman. Ce salarii oferă frații români care conduc afacerea
Primele urmări ale scandalului Panama Papers: Proteste în Islanda, anchete în restul Europei
Falimentul mașinilor de spălat. Material care se spală cu lumina soarelui