Încă o zi cu un număr ridicat de decese cauzate de COVID. Câte cazuri au fost raportate

coronavirus
Foto: icsilviu / pixabay.com

În ultimele 24 de ore au fost raportate 15.261 de cazuri noi de COVID și 446 de decese, dintre care 9 anterioare ultimelor 24 de ore.

„Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 23 octombrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 15.261 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 446 decese dintre care 9 anterioare”, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică, potrivit postulu de televiziune Digi 24.

Datele vor fi detaliate în buletinul informativ de la ora 13.00.

Până în prezent, ziua cu cel mai mare număr de decese a fost marți, 19 octombrie, când au fost raportate 574 de decese. Dintre acestea, 13 erau anterioare celor 24 de ore avute în vedere.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.