Imagini din dronă cu dezastrul lăsat în urmă de incendiul din Craiova. 26 de apartamente au ars

bloc ars craiova
Foto: Captură YouTube MND

Imagini filmate din dronă surprind amploarea dezastrului lăsat în urmă de incendiul care a cuprins mai multe blocuri din Craiova.

Joi, 7 septembrie, un incendiu a izbucnit la mansarda unui bloc din municipiu. În scurt timp, focul s-a extins și la blocurile din apropiere, care erau lipite unele de altele, în formă de U.

Practic, a ars mansarda tuturor blocurilor, fiind afectate, în total, 26 de apartamente în care locuiau circa 100 de persoane, a anunțat postul de televiziune TVR Craiova. Locuințele au ars în întregime.

O persoană a suferit arsuri la mâini și a fost dusă la spital.

Locatarii au fost nemulțumiți și i-au acuzat pe pompieri că au intervenit prea lent. Şeful ISU Dolj a declarat că hidranţii din zonă au funcţionat, dar cantitatea de apă de care a fost nevoie a fost foarte mare.

Blocurile au fost construite în urmă cu 15 ani şi aveau autorizaţie de construcţie.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.