Idei de afaceri: Apă plată și carbogazoasă, vândută la dozator

Roberto Scalvini vinde apă la dozator

Brașovenii își pot cumpăra apă plată și carbogazoasă de la dozator, în locul celei gata îmbuteliate.

Apa filtrată se vinde cu 25 de bani pe litru, iar ideea de a o vinde la dozator aparține unui om de afaceri italian, cu origini braşovene, potrivit newsbv.ro.

Apa folosită ca materie primă este cea din reţeaua publică a Brașovului. Înainte de a ajunge la consumator, apa trece prin două filtre, cu cărbune activ. De asemenea, există şi două lămpi cu ultraviolete, una în interiorul instalaţiei şi alta chiar la locul unde clientul îşi umple recipientul, cu scop de sterilizare şi eliminare a bacteriilor.

Roberto Scalvini a pus săptămâna aceasta în funcțiune dozatorul care este produs chiar în Braşov.

De asemenea, Scalvini deține tot la Brașov și compania care produce astfel de dozatoare în România, cu licenţă italiană.

„Nu este o noutate pe plan internaţional. În Italia putem spune că astfel de «fântâni» publice sunt deja un fenomen social. Mai mult, fără a exagera, în unele oraşe din Italia s-a ajuns la cozi atât de mari încât municipalităţile (pentru că aceste fântâni au fost cumpărate de către autorităţile locale, cum ar fi Roma, Milano, dar şi localităţi mai mici, precum Montichiari), au făcut apel către locuitori să nu cumpere mai mult de şase recipiente de câte doi litri”, a declarat Roberto Scalvini.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Locuri de muncă pe vase de croazieră. Se caută ghizi turistici, ospătari și bucătari
TOP 20. Cele mai potrivite orașe pentru tineri
Povestea tezaurului dacic din aur descoperit in Ucraina