Gică Hagi, inovatorul. Post de radio pentru Viitorul

AGH Radio va emite non-stop (facebook.com)
AGH Radio va emite non-stop (facebook.com)

Fotbalul românesc trăiește momente sumbre, vedetele lipsesc, calitatea jocului este îndoielnică, însă Gheorghe Hagi pare hotărât să își ducă echipa, Viitorul Constanța, în secolul XXI.

Academia de fotbal Gheorghe Hagi a anunțat că va lansa un post de radio, care va emite 24 de ore din 24 și șapte zile din șapte pe pagina de Facebook.

Clubul a anunțat că va transmite live toate meciurile echipei Viitorul Constanța din Liga 1, iar acestea vor fi comentate de unul dintre cei mai renumiți crainici sportivi din România.

Postul de radio se va numi AGH Radio și va oferi, pe lângă informații sportive, ”remix-uri de ultimă oră realizate de DJ celebri”.

Gică Hagi, considerat de mulți drept cel mai bun fotbalist din istoria României, a pus pe picioare o academie de fotbal performantă, iar formația sa, Viitorul, se menține în Liga 1.

În acest sezon, Viitorul a strâns patru puncte în primele patru etape, reușind numai rezultate de egalitate.

Dacă formații mult mai populare în România, precum Steaua, Dinamo sau Rapid, suferă la capitolul imagine, neglijând departamentul de marketing, Hagi pare să fie în pas cu vremurile, având și un post TV, care îi ține la curent pe fani cu știri despre echipă.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews: