Gest inconștient al unei mame. A lăsat mașina în mijlocul drumului și a fugit peste liniile de tramvai cu un copil

șoferiță bucurești
Foto: Captură Reddit

Imaginile cu o șoferiță care a oprit și și-a lăsat pur și simplu mașina în mijlocul drumului, pe o stradă din București, s-au viralizat ieri pe rețelele de socializare.

Filmarea a fost realizată cu o cameră de bord de șoferul din spate. În imagini se vede cum șoferița oprește mașina chiar în mijlocul drumului, pe Calea Rahovei din sectorul 5 al Capitalei.

Apoi, deschide portiera și coboară din mașină împreună cu o fetiță, după care traversează în fugă liniile de tramvai, printr-un loc nepermis.

Cei mai mulți internauți care au văzut imaginile au fost uimiți de gestul femeii.

„Ce specimen. Să nu mai zic că copilul ăla are un exemplu foarte bun de urmat în viață”, a comentat un utilizator al rețelei Reddit.

„Zici că și-a luat stradă…”, a spus altcineva.

Unii dintre internauți au comentat că ar fi trebuit anunțată Poliția: „În momentul ăla trebuia sunat la Poliție și anunțat că este o mașină abandonată în mijlocul drumului și să vină urgent.”

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.