Gafă de începător. Un ministru britanic a călătorit la Budapesta, deși era așteptat la București

Nu este pentru prima dată când Bucureștiul e confundat cu Budapesta
Nu este pentru prima dată când Bucureștiul e confundat cu Budapesta

Ministrul sportului din insula Jersey, parte din Marea Britanie, ar fi trebuit să ajungă la București pentru a prelua organizarea Cupei Mondiale de Dans, însă a zburat cu avionul până la Budapesta.

Jersey, o insulă de lângă coasta Normandiei, va găzdui competiția în 2016, iar Steve Pallett era așteptat în capitala României pentru a prelua drapelul concursului internațional de dans.

Ministrul și-a cerut scuze organizatorilor Cupei Mondiale de Dans, dar și contribuabililor pentru că a irosit peste o mie de lire sterline din buget pe o călătorie inutilă.

El a spus că nu și-a dat seama de confuzie decât cu câteva minute înainte de aterizarea avionului. Budapesta este la 800 de kilometri distanță de București.

Steve Pallet a declarat că rezervarea a fost făcută de un angajat al departamentului de Educație, Sport și Cultură, iar un purtător de cuvânt a recunoscut că a fost o eroare umană.

”Este foarte dezamăgitor. Îmi cer scuze pentru că am irosit banii contribuabililor și că am dezamăgit organizatorii Cupei Mondiale de dans. Nu știu cât a costat drumul, însă oamenii din departamentul pe care îl conduc trebuia să fie mult mai atenți”, a spus ministrul din Jersey.

”Îmi cer scuze încă o dată pentru greșeala aceasta de școlar”, a adăugat acesta.

Pallet ar fi trebuit să țină un discurs pentru cei aproape 3.000 de concurenți din 32 de țări.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews: