Dorel lovește din nou! Primul balcon din România cu stâlp de iluminat public

Captură Știrile TVR
Captură Știrile TVR

Un dezvoltator imobiliar din Târgoviște a ridicat un bloc atât de aproape de trotuar încât a prins în proiect și un stâlp de iluminat public. Potrivit Știrile TVR, acesta ar avea toate avizele de la Primărie pentru construcția în forma actuală.

Imobilul, în care vor fi spații de birouri și locuințe, a primit aviz de la administrația locală, însă cei care au dat aprobarea nu au văzut exact la fața locului ce alte elemente mai sunt în zonă.

Constructorul și-a văzut mai departe de proiect și a fost nevoit să cuprindă într-un balcon și un stâlp de electricitate.

Reprezentanții Electrica Târgoviște spun că îl vor soma pe proprietar să mute de urgență stâlpul, iar întreaga cheltuială o va suporta din propriul buget. Între timp, imaginile cu stâlpul care trece prin balcon au devenit virale pe rețelele de socializare.

Nu ar fi prima dată când un stâlp de electricitate dă bătăi de cap constructorilor. Tot în Târgoviște, o echipă de muncitori a făcut un sens giratoriu de jur împrejurul unui stâlp de iluminat.

Dacă acest articol vi s-a părut interesant, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.