Fotografia care a salvat un cățel, după 5 ani în care nu l-a vrut nimeni

chester
Chester și noua sa familie. Foto: Pagina de Facebook The North Fork Animal Welfare League, Inc/Southold Animal Shelter

Chester, un câine din rasa Pitbull, a găsit o familie care l-a adoptat după ce o fotografie cu el a devenit virală pe internet, relatează publicația Huffington Post.

Chester locuia într-un adăpost din Long Island, New York, iar în ultimii 5 ani trecuse prin mai multe astfel de centre, a povestit Gillian Wood Pultz, directorul executiv al adăpostului newyorkez.

Managerul Gabby Stroup și voluntarul Valerie Sanks au decis să încerce o metodă inedită pentru a-i găsi un stăpân lui Chester, așa că au postat pe pagina de Facebook a adăpostului o poză cu cățelul alături de un panou cu un mesaj emoționant:

„De ce nu mă vrea nimeni? Aștept de 5 ani. Cei de la adăpost îmi spun cu toții ce băiat bun sunt. Așa că de ce nu m-a adoptat nimeni? Promit să fiu bun și să îmi iubesc noua familie. Stau aici și te aștept să vii. Chester”.

Fotografia a devenit virală, având peste 20.000 de share-uri în câteva zile. Datorită postării, sute de oameni din toată țara au sunat la adăpost ca să întrebe de Chester, potrivit Southhold Local. Până la urmă, câinele a fost adoptat de „familia perfectă”, a explicat managerul Stroup: Dana și Adi Dor, un cuplu din Michigan care are doi băieți, Aidan și Brandon.

„L-am văzut și ne-am simțit legați”, a povestit Adi.

chester
Mesajul lui Chester. Foto: Pagina de Facebook The North Fork Animal Welfare League, Inc/Southold Animal Shelter

Cel mai probabil, Chester a locuit atât de mult timp în adăposturi deoarece rasa Pitbull are reputația de a fi agresivă, a explicat Pultz, directorul adăpostului. El a completat că Chester are o personalitate frumoasă.

„Sunt atât de mulți Pitbulli minunați care sunt ignorați în adăposturi”, a mai spus el, și a adăugat că povestea lui Chester a arătat puterea rețelelor de socializare.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Locuri de muncă în străinătate pentru șoferi. Top oferte în 2015
Paul Dicu, maratonistul român care participă la cea mai dură cursă din lume
Când cred economiștii că trece România la euro

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.