Florin Călinescu, după ce taverna „La Călinescu” a fost închisă de ANPC: „Foarte bine”

Florin Călinescu
Florin Călinescu

În urmă cu 20 de ani, Florin Călinescu, actor și fost realizator TV, a deschis o tavernă în parcul Tineretului din București. Restaurantul, denumit „La Călinescu”, a fost închis de ANPC.

Într-o reacție pentru bugetul.ro, Călinescu a spus că nu mai este implicat în această afacere.

„Nu știu, eu n-am treabă cu taverna. I-am lăsat numele acolo, nu am trecut pe acolo de vreo 5 ani. Niște oameni pe care i-am cunoscut de-al lungul vremii m-au rugat să se ocupe ei, ca un fel de franciză. Nu mă mai ocup de afacere de vreo 15 ani”, a spus Florin Călinescu pentru Bugetul.ro.

Florin Călinescu a mai spus și că, probabil, dacă a fost închisă, e justificată decizia.

„Poate că e ceva justificat, habar n-am. Mai e ceva. E de a ajuns ca unul să aibă o treabă cu tine și să spună că nu i-a plăcut mâncarea sau a făcut o alergie. Taverna cred că e de vreo 20 de ani și nu am avut nicio reclamație la ea, mi s-ar părea suspect, dar dacă au găsit mizerie, foarte bine, să o închidă.

Astea sunt chestii temporare, nu se închide pe viață. Din câte știu eu, până când m-am ocupat eu, nu a fost nicio reclamație. Cred că în România, dacă vrei să închizi, poți să închizi totul”, a adăugat Florin Călinescu.

Actorul a mai spus că i-a cerut noului patron să schimbe numele tavernei, însă acesta l-a păstrat.

„Eu tot i-am zis băiatului acela să schimbe. El a zis să lase numele, dar nu cred că lumea vine că e a lui Călinescu sau că e a altcuiva. Lumea nu vine pentru nume”, a mai spus Florin Călinescu.