FineStore.ro: Cele mai potrivite cadouri corporate de sarbatori

2021 a fost un an dificil, inclusiv in plan profesional. Tocmai de aceea, sarbatorile care bat la usa sunt un bun prilej pentru a le multumi celor care ne-au sprjinit pe tot parcursul anului. Pentru a se asigura ca darurile de sarbatori ajung la toti cei care au fost cuminti, FineStore.ro s-a pregatit de luni bune pentru acest moment. 

Clientii celui mai mare magazin online de bauturi alcoolice au la dispozitie aproape 4.000 de produse si preturi speciale in aceasta perioada, astfel incat alegerea unui cadou deosebit sa nu le creeze dificultati celor care isi asuma anul acesta rolul de Mos Craciun. FineStore.ro nu i-a uitat nici pe cei care intentioneaza sa ofere cadouri partenerilor de business si carora le-a pregatit peste 100 de modele de cosuri cadou, combinate ingenios si elegant, din care sa se inspire si sa aleaga cadoul potrivit. 

Avantajele cosurilor cadou 

Cosurile cadou reprezinta cea mai potrivita alegere pentru cei care vor sa le faca partenerilor o bucurie de sarbatori. Ele imbina, practic, mai multe daruri intr-unul singur. Contin cel putin o bautura alcoolica, ceai sau cafea, dar și gustari sau dulciuri rafinate. Un cos cadou poate contine si obiecte utile, precum instrumente de scris de lux, ceasuri sau accesorii folositoare (cani, desfacatoare, picuratoare). 

Fie ca vorbim despre firme care ofera angajatilor cadouri in perioada sarbatorilor sau care vor sa le arate aprecierea clientilor sau furnizorilor cu care colaboreaza, alegerea unui cos cadou trebuie sa aiba in vedere in primul rand calitatea. Acest criteriu trebuie respectat, indiferent daca optam pentru un cos cadou care contine whisky, coniac, palinca, lichior, sampanie, vin prosecco sau alte optiuni similare. 

Pe FineStore.ro, toate produsele comercializate sunt 100% originale. Indiferent daca produsele sunt achizitionate din Romania sau de la casele de distributie din Europa, ele provin din aceeasi sursa, de la acelasi producator. Toate produsele comercializate sunt livrate in ambalajul original si sunt insotite de factura fiscala si certificat de conformitate.

Printre brandurile de renume care se regasesc in oferta celui mai mare magazin online de bauturi alcoolice de sarbatori se numara: Gosset, Foss Marai, Dictador, Masi, A.H. Riise, Crystal Head, Clase Azul, Frapin, June, Mozart, Gosset, G Vine sau Kamiki. 

Nici in ceea ce priveste livrarea nu trebuie sa va faceti probleme! In situatia in care alegeti sa oferiti mai multe daruri de sarbatori, pe FineStore.ro este suficienta o singura comanda, daca solicitati serviciul de livrare la adrese multiple. 

Este bine de stiut ca, pentru comenzile cu valoare mai mare de 199 de lei, livrarea este gratuita in orice localitate de pe teritoriul Romaniei.