Filmuleţ animat – Aventurile unei cititoare BBC în Braşov

piata_sfatului_brasov
Piaţa Sfatului din Braşov. Sursa foto: Constantin Barbu / Wikimedia Commons

O cititoare BBC ajunge la Braşov şi are parte de una dintre cele mai interesante întâmplări din viaţa sa.

Cititoarela Sarah Papali’i a vizitat, timp de câteva luni, mai multe state din Europa de Est. Printre oraşele vizitate s-a numărat şi Braşovul, oraş în care locuia mama unei bune prietene. Înainte să plece la drum, prietena româncă o sfătuise pe Sarah să treacă neapărat şi pe la mama ei, care găteşte grozav.

Rătăcind printre blocurile comuniste, lui Sarah îi vine foarte greu să găsească adresa. În cele din urmă, ajunge la uşa unei femei în vârstă, care se oferă imediat să o găzduiască şi chiar îi găteşte o masă delicioasă.

După masă, bătrâna şi oaspetele său încep să răsfoiască albumele de fotografii, iar turista observă că prietena sa nu apare în nicio fotografie.

Vă lăsăm să descoperiţi amuzantul final al poveştii, în acest filmuleţ. Animaţia BBC, inspirată de povestea reală a cititoarei, a fost urmărită de sute de mii de oameni din întreaga lume:

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să fiți la curent cu lucrurile bune care se întâmplă în România, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de știri pozitive de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.