Fetița ucisă și incendiată în Arad a fost identificată. Părinții au ajuns la Poliție

FOTO: Poliția Română/Facebook
FOTO: Poliția Română/Facebook

23:11. Potrivit unor surse apropiate anchetei, fetița mai are un frate acasă.


Fetița ucisă și incendiată în Arad a fost identificată de oamenii legii. În seara zilei de luni, părinții au fost duși la audieri de oamenii legii până târziu. Este vorba despre mama naturală și tatăl vitreg.

Autoritățile au reușit să facă un potret robot al fetiței. Trupul a fost descoperit de un bărbat care își plimba câinii pe un teren de lângă un cimitir.

„Am stabilit că hematomul subdural acut, consecutiv traumatismului cranian, poate fi produs prin lovire cu sau de un corp dur. (…) A fost găsit un elastic de prindere a părului, de obicei românii folosesc. În mânuță avea un fir de par, era strâns, este mai lung și pare a fi al altei persoane. Încercam să stablilim dacă este ADN-ul unei persoane din familie”, a declarat procurorul criminalist care coordonează cazul, Pavel Palcu.

„Victima omorului din Arad, cartierul Bujac, avea aproximativ 5-6 ani şi 1,10-1,20 m înălţime, ochi căprui, păr şaten de aproximativ 25 cm. Decesul a survenit în urmă cu una sau două zile înainte de data găsirii cadavrului”, a informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, care a difuzat imagini cu portretul robot al fetiței. Persoanele care o recunosc sunt rugate de anchetatori să sune la 112.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.