Expoziție spectaculoasă la Muzeul Grigore Antipa

Expoziție Foto. Facebook Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa

Începând cu săptămâna viitoare, Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa le pregătește o nouă surpriză turiștilor pasionați de expoziții spectaculoase.

Deși trebuia să înceapă de astăzi, evenimentul s-a amântat pentru săptămâna viitoare, din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

În grădina muzeului, vizitatorii vor putea vedea între 23 iunie și 6 septembrie „Expoziția de fluturi vii tropicali”, iar cei mari și cei mici vor avea posibilitatea de a vedea zeci de specii de fluturi exotici, zburând liber, dar pot avea şi ocazia de a fi martori la „naşterea” unui fluture care-şi părăseşte învelişul de nimfă.

Expoziția de fluturi tropicali vii oferită de Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” ne îndeamnă să cunoaștem o mică parte din lumea extrem de diversă a acestor insecte. Sunt prezentate specii larg răspândite în unele regiuni tropicale din America, Africa și Asia, ce pot fi observate în mediul lor natural doar la mari distanțe geografice de țara noastră. Vor putea fi observate îndeaproape un grup de animale cu un mod de viață fascinant și, în același timp, bogăția de culori și forme atât de des întâlnită la fluturii din zonele tropicale vor putea fi admirate.

Program:
Marți – Duminică: 10 – 18.30 (ultimul vizitator intră la ora 18:00)
Preț bilet întreg: 12 lei
Preț bilet redus: 10 lei (pensionari, studenți, elevi și copii peste 3 ani).

Recomandările editorilor GreatNews:

Testul de inteligență al lui Einstein. Doar 2 oameni din 100 îl pot rezolva
Țara în care bărbații aleg puritatea până la căsătorie
Zimbrii se întorc în munții noștri. Uriașii Europei au fost eliberați în România sălbatică