Experiență teribilă pentru un român la un hotel de 5 stele din Turcia: „Am mers la doctor, am plătit 200 euro”

turcia
Foto: www.kahyaresorthotel.com

Un turist român care a mers în Turcia, la un hotel de 5 stele de lângă Alanya, a avut parte de o experiență teribilă.

Atât el, cât și ceilalți membri ai familiei sale au fost mușcați de ploșnițe. Mușcăturile au fost foarte grave și s-au infectat, așa că au mers la spital pentru a fi tratați.

Turistul a relatat întreaga întâmplare pe grupul de vacanțe „Forum Turcia”, sub protecția anonimatului. Incidentul s-a întâmplat la Kahya Aqua Resort and Spa, un hotel de 5 stele.

„Fac această postare deoarece am văzut ca vin foarte mulți români la acest hotel. Deși am mai vizitat acest resort acum 3 ani și am fost foarte multumiți, anul acesta am rămas total dezamăgiți!

Cum am ajuns la Recepție ni s-a propus upgrade la cameră din cameră dublă să ne dea family room la un preț chipurile redus, am acceptat, am plătit 70 euro ca să ajungem în camera 1240 infestată cu bed bugs. Dimineața lenjeria pătată de sânge, când am ridicat saltelele pur si simplu plin de aceste insecte.

Ne-am adresat recepției și ne-au schimbat camera (ei nu știau chipurile de problemă deși pe timpul zilei cineva a venit în toate camerele pt dezinsecție), dar prea târziu, noaptea am fost mușcați toți, iar semnele erau vizibile cam a doua zi. Am mers la doctor, am plătit 200 euro consultația plus rețeta. Mușcăturile au dus la infecție chiar, o să încerc să atașez o poză dacă este permis!

Ajunsi în UK la medic, diagnostic-infecție, tratament – 7 zile antibiotic, la întrebarea doctorului ce ați făcut cu bagajele (sunt în curte de o săptămână), a zis dați-le foc!

Dacă băgați bed bugs în casă se scapă foarte greu de ele – stau în saltele, haine, cusături, mobilă, îmbinări de lemn și se înmulțesc foarte rapid”, a povestit turistul.

Foto: Forum Turcia (Facebook)
Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.