EURO 2024. Cât costă biletele la România – Olanda. Anunțul FRF pentru cei care vor tichete pentru optimi

FOTO: FRF.ro
FOTO: FRF.ro

Echipa națională a României a avut o susținere importantă la toate meciurile din grupă. Suporterii români, veniți din țară, dar și din diaspora, au fost majoritari pe stadioane la meciurile cu Ucraina, Belgia și Slovacia.

Meciul din optimi, cu Olanda, se va disputa la Munchen, iar UEFA a pus în vânzare biletele. Potrivit site-ului UEFA, prețurile sunt următoarele:

  • Categoria „Fans First“ (în peluze, în spatele porților) – 50 de euro
  • Categoria 3 (peluze, în zona steagului de corner) – 85 de euro
  • Categoria 2 (la a doua tribună) – 175 de euro
  • Categoria 1 (în prima tribună) – 250 de euro

Federația Română de Fotbal a transmis că suporterii români care au cumpărat bilete la cel puțin un meci din cadrul grupelor urmează să primească un email de înștiințare de la UEFA cu posibilitatea de a cumpăra până la 4 bilete, orice categorie. Ulterior, aceștia vor avea la dispoziție până la 24 de ore să plătească tichetele.

Potrivit regulamentului, fanii români au rezervate pentru acest meci 7.000 de bilete, însă FRF a demarat un dialog cu UEFA și încearcă să obțină dublarea numărului de tichete.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.