eMAG reduceri. Trei mașini de spălat Samsung la un preț ”curat”

emag Reduceri Stock Busters Samsung
eMAG reduceri la mașini de spălat Samsung. Foto: emag.ro

eMAG reduceri la mașini de spălat Samsung. Magazinul online emag.ro oferă astăzi, cu ocazia campaniei de reduceri Stock Busters, mașini de spălat pentru toate nevoile și buzunarele.

Dacă sunteți în căutarea unei mașini de spălat rufe care să fie atât eficientă, cât și foarte încăpătoare, cu capacitatea de încărcare de peste 7 kilograme, intrați aici.

Ofertele eMAG de Stock Busters vin la pachet cu reduceri consistente la toate mașinile de spălat, însă noi, mai jos, vă recomandăm trei modele de la Samsung.

eMAG reduceri: Top 3 mașini de spălat Samsung

1. Mașina de spălat rufe Samsung Add-Wash

În ciuda designului său îngust, capacitatea mare, de 8 kg, vă permite să spălați rapid o mulțime de rufe dintr-o singură încărcare – până la 12 prosoape de baie. Astfel, se reduce frecvența spălărilor, ceea ce duce la economie de timp, energie și apă.

Motorul cu invertor digital asigura o eficiența energetică superioară, reducerea la minim a zgomotului și performanță de durată. Folosește magneți puternici, pentru o performanță mai silențioasă și mai puternică, insa consumă mai puțină energie decât un motor universal. Are o garanție de 10 ani.

Designul unic, ușor ondulat, al tamburului Diamond, cu margini finisate în formă de diamant, face ca acesta să fie extrem de delicat cu hainele dumneavoastră.

Puteți profita de reducerea eMAG de 32 la sută la această mașină de spălat rufe de aici.

eMAG reduceri: Top 3 mașini de spălat Samsung

2. Mașina de spălat rufe Samsung Eco Bubble

Add Wash va permite să adăugați simplu și rapid articolele uitate, după ce ciclul de spălare a început deja. De asemenea, puteți adăuga cu ușurință rufe spălate de mână, pe care doriți doar să le clătiți sau să le uscați prin stoarcere.

Noua mașină de spalat Samsung poate termina de spălat în doar 59 de minute. Utilizează Speed Spray pentru a clăti mai eficient hainele și accelereaza ciclul de rotire pentru a termina de spălat în mai puțin de o oră.

Prin eliminarea periilor, oferă o durabilitate excepțională, susținută de o garanție de 10 ani.

Găsiți acest model pe eMAG, la reducere, aici.

eMAG reduceri: Top 3 mașini de spălat Samsung

3. Mașina de spălat rufe Samsung

Designul unic al tamburului Diamond, cu margini finisate în forma unui diamant, este extrem de atent cu hainele dumneavoastră. Orificiile mici de evacuare a apei ajută, de asemenea, la protejarea țesăturii impiedicând prinderea hainelor.

Programul de spălare rapidă este soluția perfectă: spală hainele puțin murdare rapid și eficient.

Controlul de tensiune protejează împotriva fluctuațiilor și a căderilor de tensiune, prelungind durata de viață a mașinii. Va stabiliza fluctuații ale tensiunii de ±25% și va reporni automat mașina după o pană de curent.

Acest model are un discount de 34 la sută în cadrul campaniei de reduceri Stock Busters și este disponibil aici.