Elena Lasconi ar putea candida la alegerile prezidențiale de anul viitor

FOTO: Elena Lasconi/Facebook
FOTO: Elena Lasconi/Facebook

Elena Lasconi, primărița orașului Câmpulung, este luată în calcul de liderii USR drept posibil candidat la alegerile prezidențiale de anul viitor, potrivit G4Media.ro.

„Dacă sunt luată în calcul și se discută în USR despre treaba asta vă dați seama că pentru mine este o onoare dar este și copleșitor în același timp. Eu cred că cum îl cunosc pe Cătălin Drulă, ar putea să fie un președinte foarte bun de țară și a demonstrat asta cât a fost ministru. Oricum, decizia va fi luată de către toți membrii prin vot.

Eu nu m-am gândit pe persoană fizică să candidez la prezidențiale, dar tot ceea ce fac în fiecare zi este pentru România. Nu am stat ca să mă gândesc la varianta candidaturii la prezidențiale, am foarte multă treabă ca primar. (…)

Probabil o să se facă măsurători. Eu fac politică de trei ani. Nu știu, este foarte repede tot ce se întâmplă. Am de implementat câteva zeci de proiecte pe fonduri europene. (…)

Eu vreau să fac lucruri bune pentru țară, nu mi-am propus niciodată să fiu președinte, prim ministru. Ok, da, am auzit, da, vă votăm președinte, dar eu nici măcar nu m-am gândit la asta”, a declarat Lasconi pentru G4Media.ro.