Duminică va avea loc a doua extragere pentru Loteria bonurilor fiscale

O nouă extragere la Loteria bonurilor fiscale sursa foto: MyName via Wikimedia Commons

A doua extragere ocazională a Loteriei bonurilor fiscale va fi organizată duminică, la ora. 17.00, în studioul TV al Loteriei Române, la care vor participa bonurile fiscale emise în perioada 29 martie – 31 mai 2015, a anunțat Ministerul Finanțelor Publice.

Fondul de premiere pentru această extragere ocazională este de 1.000.000 de lei, urmând a fi acordate maximum 100 de premii.

Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape.
Astfel, duminică, Loteria Română va organiza extragerea din urne a bilelor care vor desemna luna, ziua și valoarea bonurilor câștigătoare în prima etapă de selecție.

După centralizarea bonurilor câștigătoare, va fi organizată cea de a doua extragere, determinarea celor 100 de bonuri câștigătoare.

Extragerea este publică și va putea fi transmisă, în direct, de către toate televiziunile interesat.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al C.N. „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Extragerea va fi realizată cu urnele și bilele pe care Loteria Română le utilizează pentru tragerile loto.
Totodată, extragerea va fi organizată în prezența unei comisii de tragere formată din câte un reprezentant al MFP, ANAF și CNLR, iar bilele și urnele vor fi verificate în prezența comisiei înainte de extragere.

Depunerea cererilor de revendicare se realizează începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile, prin depunerea în original a bonului fiscal câștigător emis în perioada 29 martie – 31 mai 2015, alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura Agenției Naționale de Administrare Fiscală, acest termen reprezentând termen de decădere din dreptul de revendicare a premiului.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews: