Dragnea s-a răzgândit, e la paradă. Mesaj video pe Facebook

Liviu Dragnea FOTO: Captură video Facebook
Liviu Dragnea FOTO: Captură video Facebook

Președintele PSD și șeful Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, este prezent la defilarea de Arcul de Triumf, din Capitală.

Acesta a transmis și un mesaj de 1 Decembrie, pe pagina sa personală de Facebook, spunând că România are nevoie de unire mai mult ca niciodată și de curaj, patriotism și de minte.

„La un secol de la Marea Unire, România are nevoie de unire mai mult ca niciodată. are nevoie de curaj, de patriotism, de inimă și de minte.

Are nevoie de înțelepciunea pe care a avut-o acum 100 de ani.

Doar uniți în jurul obiectivelor comune putem construi o Românie puternică, bogată și mândră, o țară europeană ce oferă bunăstare românilor, un stat drept cu cetățenii săi și respectat de partenerii internaționali, o națiune capabilă să-și apere interesele, valorile și credințele. Să medităm în aceste zile asupra cuvântului <<unire>>.

Dacă înaintașii noștri au sacrificat atâtea pentru el, e datoria noastră să-l luăm în serios. La mulți ani, România! La mulți ani, tuturor românilor, oriunde s-ar afla!”, a fost mesajul lui Liviu Dragnea de 1 Decembrie.

La mijlocul săptămânii, PSD anunța că Liviu Dragnea nu va participa la manifestările de Ziua Națională pentru că „medicul nu-i recomandă să stea în frig atâtea ore”.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat luni unde va merge de 1 Decembrie, el spunând că are foarte multe invitații, că nu a luat încă o decizie și că speră să fie într-o stare de sănătate bună.

„Am foarte multe invitații și o să aleg zilele acestea. Sper să fiu și într-o stare de sănătate bună”, a spus Dragnea.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.