Doi turiști americani, după ce au vizitat Bucureștiul: „Mai curat și mai frumos decât în Paris”

Doi turiști americani, care au și un vlog pe Youtube, au vizitat pentru prima dată Capitala României și au fost foarte încântați. Vernon și Maryana au spus că Bucureștiul are străzi „mai curate decât în Paris”.

De asemenea, au fost impresionați și se atmosfera primitoare și prietenoasă a locuitorilor orașului, care i-au făcut să se simtă ca acasă.

I-au mai impresionat și arhitectura variată a orașului. Una dintre primele lor opriri a fost la Piața Obor unde au experimentat autenticitatea felurilor de mâncare tradiționale și au savurat gusturi unice de preparate românești. Vernon și Maryana au degustat faimoșii mici, fiind impresionați de aromele bogate ale bucătăriei românești.

Următoarea oprire pe lista lor a fost Palatul Parlamentului, o construcție impresionantă care este una dintre cele mai mari clădiri administrative din lume. Cei doi vloggeri au fost uimiți de grandiozitatea și istoria acestui edificiu.

Mânăstirea Stavropoleos a fost următorul punct pe harta lor turistică. Cu arhitectura sa unică și atmosfera liniștită, mânăstirea a oferit o oază de calm în mijlocul agitației orașului.

Nu putea lipsi o vizită în Centrul Vechi al Bucureștiului, care a devenit faimos pentru viața sa de noapte vibrantă și pentru străzile sale pietruite pline de cafenele și restaurante. Cei doi au experimentat atmosfera animată și au savurat un cocktail într-unul dintre barurile boeme din zonă.

În plus, Vernon și Maryana au fost atrași de mâncarea de stradă din București, degustând clătite, covrigi și alte gustări delicioase în timpul aventurii lor. La un moment dat, cei doi turiști au comparat capitala României cu cea a Franței, iar rezultatul a fost unul extrem de mulțumitor pentru noi. Concluzia: „Bucureștiul este peste Paris”.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.