Doctorul Atomic, cel mai vârstnic absolvent de medicină din lume

Atomic Leow

Are 66 de ani și se poate lăuda cu o performanță greu de egalat. A terminat zilele trecute Facultatea de Medicină și este cel mai în vârstă absolvent din lume al acestei specializări.

Atomic Leow este unul dintre cei mai admirați studenți de la Facultatea de Medicină din Iași, iar acest lucru se datorează în primul rând energiei de care dă dovadă la 66 de ani.

Acesta susține cu mândrie că este cel mai vârstnic absolvent de medicină din lume, iar colegii, profesorii și soția i-au fost alături la absolvire.

La fel ca un student obișnuit, Atomic Leow a îmbrăcat cu emoție roba. La 66 de ani, singaporezul stabilit în Australia se poate mândri cu mai multe titluri universitare: este doctor în toxicologie, specialist în științe agricole și acum, absolvent al Facultății de Medicină Generală din România.

„Am așteptat 6 ani și în sfârșit am terminat. Acesta este a șasea mea diplomă. Sunt cel mai în vârstă absolvent de medicină din lume. Am fost înregistrat în Cartea Recordurilor din Malaezia și în Cartea Recordurilor din Eli. Un doctor indian a absolvit la 64, dar eu am 66 și l-am bătut cu 2 ani, aici, în România”, a spus mândru proaspătul absolvent pentru Știrile ProTV.

Lee Ping, soția sa, a venit tocmai din Australia pentru a-i fi aproape în ziua absolvirii:

„Sunt foarte bucuroasă și mândră de el. A fost o decizie importantă și când mi-a zis că vine aici am fost șocată și surprinsă, dar el a vrut neapărat să vină aici.”

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews: