Descoperire ca în filme. Ce a găsit un băiețel în lacul în care pescuia

FOTO: Captură Youtube
FOTO: Captură Youtube

Un băiețel în vârstă de nouă ani a făcut o descoperirea vieții sale în timp ce căuta comori, iar ceea ce a găsit are legătură cu familia sa.

Nolan Rogers a găsit o scrisoare veche de 45 de ani, în timp ce se afla la pescuit. El a descoperit un bilet în interiorul unei sticle vechi, iar ceea ce a aflat apoi, a uimit întreaga sa familie.

Deși inițial a crezut că poate fi o hartă pentru a găsi o comoară secretă, scrisoarea îngălbenită îi era adresată chiar bunicului lui Nolan și era scrisă de către o prietenă din copilărie, pe nume Diane Bryant.
Mama lui Nolan i-a recunoscut scrisul și a putut chiar să descifreze câteva cuvinte: „Mi-aș dori să te văd mai des. Te iubesc atât de mult. Te iubesc. Diane”.

Iubirea adolescentină dintre Diane și bunicul puștiului nu a continuat, iar femeia care a scris scrisoare pe când avea doar 13 ani își amintește cu drag de acel moment și a povestit de el. Diane a scris acel bilet în timp ce se afla într-o excursie, în care iubitul ei nu a avut voie să vină. Pentru că îi era foarte dor de el, a scris o scrisoare pe care a băgat-o într-o sticlă, apoi a aruncat-o în lac, în speranța că va fi găsită într-o zi.
„Știam, simțeam din fundul inimii că va găsi scrisoarea. M-am gândit mulți ani la ea, dacă a găsit-o cineva”, a spus Diane, care are acum 58 de ani pentru Daily Mail.

Bunicul lui Nolan a fost foarte amuzat de scrisoare, chiar dacă a primit-o abia după 45 de ani.
Povestea lor de dragoste din copilărie s-a transformat într-o prietenie frumoasă și stabilă, iar cei doi se amuză acum de inedita descoperire a băiețelului.

Recomandările editorilor GreatNews:

Adevărata voce a României. Mara, tânăra cu autism care îi cucereşte pe englezi

În pat cu dușmanul. Fuga dintr-o închisoare fără gratii, după 24 de ani

Dr. Menci îi cere grațierea lui Iohannis

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.