De mână, prin toată lumea. Cel mai admirat cuplu de pe rețelele de socializare s-a căsătorit


În urmă cu cinci ani, un cuplu a dat startul unor fotografii inedite, care au făcut înconjurul lumii, iar acum cei doi s-au căsătorit în aceeași manieră.

De atunci, Murray Osmann și Natalia Zakharova au uimit întotdeauna cu fotografiile spectaculoase pe care Murray le-a realizat și în care iubita lui era personajul principal.

În 2012, tinerii din Rusia au atras atentia cu un concept inedit de fotografie: bărbatul o ținea întotdeauna de mână pe Natalia, iar fata era întoarsă cu spatele la el și cu fața la atracția turistică în fața căreia se aflau.

Cadrele spectaculoase și ținutele tinerei au devenit astfel un model pentru multe cupluri din întreaga lume, care le-au urmat exemplul.

Ei au vizitat o mulțime de locuri din întreaga lume datorită profesiei lui Murray, de fotograf profesionist, iar sub hashtag-ul #followme de pe Instagram, mii de fani au fost alături de cei doi, în călătoria vieții lor, care s-a terminat cu o nuntă spectaculoasă.

Zilele trecute, cei doi s-au întors în Moscova pentru a se căsători, iar pozele de la nuntă sunt la fel cum și-au imaginat fanii celor doi, adică spectaculoase. „Ți-am promis să te țin de mână și să-ți spun că te iubesc în fiecare zi a vieții noastre”, a scris mirele pe contul lui de Instagram.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Epavele a trei nave, descoperite în adâncuri de doi scafandri din Constanța
Ciocolata te ajută să slăbești. Cum au fost păcăliți milioane de oameni din întreaga lume?
8 produse românești folosite ca ingrediente de McDonald’s